Idei de cadouri și tendințe pentru 2023 - ghizbi.ro

Idei de cadouri și tendințe pentru 2023

În 2023 oferă cadouri în mod autentic.
Idei de cadouri și tendințe pentru 2023.
          Idei de cadouri pentru femei.
                    1. Cadouri pentru mama. 
                    2. Cadouri pentru ea - iubita sau soția.
          Idei cadouri bărbați.
                    1. Cadou pentru tata.
                    2. Cadouri pentru el - iubitul sau soțul tău.
          Daruri alese pentru prieteni.
Tips and tricks - pregătește idei de cadouri pe parcursul anului.

N-ai idei de cadouri și încă din prima lună a noului an ai sărbătoriți sau evenimente? Fiecare an nou este de fapt o nouă șansă. 

Ai ocazia să faci cadouri mai potrivite, să planifici totul mai bine, să te eliberezi de stresul de a face cadouri și să înveți, din nou, să te bucuri cu adevărat de acest schimb de emoții.

Negreșit anul nou debutează cu sărbători importante pentru creștinii ortodocși așa că ai cu siguranță în familie sau printre prietenii apropiați persoane care poartă numele Sfinților Vasile sau Ioan.

Știm cum este când abia ai scăpat de gândul cadourilor de Crăciun să o iei de la capăt pentru că simți că nu mai ai idei, nu mai știi ce să oferi oamenilor dragi pentru că au de toate și ar fi dificil să găsești cadouri potrivite.

În 2023 ai șansa să pui totul în ordine și să te pregătești pentru fiecare ocazie.

În 2023 oferă cadouri în mod autentic.

Ultimii ani au fost dificili pentru toți iar predicțiile pentru viitorul apropiat nu sunt unele fantastice. Tot ce a trecut până acum a fost pentru a ne învăța să ne bucurăm de lucruri mărunte, să apreciem, să dobândim bucuria pură în sufletele noastre, ceea ce puțini au făcut deși au asta în ei. 

Anii anteriori te-au învățat despre greutăți și depășirea lor, ți-au arătat puterea care nutrește în tine, iubirea față de vietăți care nu-ți pot oferi nimic înapoi, apreciere pentru orice lucru aparent nesemnificativ. 

Anul 2023 este momentul 0 în care dai examenul autenticității. Cum? Simplu! 

Cadourile au fost mereu acel ceva pe care îl poți oferi celuilalt din proprie inițiativă și care aduce zâmbetul pe buze, transmite mesaje frumoase și scoate la iveală sentimente pure. 

Ele pot lua orice formă dorești, de la gesturi care vin în sprijinul persoanelor dragi, momente de relaxare, vancanțe, experiențe cu trăiri inedite sau obiecte de orice tip.

Idei de cadouri și tendințe pentru 2023.

Tot ce vine cu dragă inimă este în tendință anul acesta! Asta nu se va demoda niciodată, dar …

Ar fi bine să oferi cadouri care să transmită sentimentul pozitiv. 

Pentru că viața agitată, stresul zilnic, responsabilitățile multe ale oamenilor i-au făcut să-și dorească lucruri mărețe pentru ca să poată simți fericirea, au uitat că ea este în ei fără lucruri scumpe sau vacanțe în străinătate. 

Ajunge să fie descoperită, dar mulți s-au obișnuit să nu mai simtă fericire decât în anumite  condiții greu de atins și să nu aprecieze buna intenție, lucrurile mici, momentele scurte, dar încărcate de emoție.

Studiile realizate la finalul anului 2022 au arătat că peste 30% dintre români dau cadourile primite mai departe. 

Peste 50% din respondenții studiului realizat de o platformă online arată că în cele mai multe cazuri oamenii nu se gândesc la cadourile pe care doresc să le primească și asta pentru că le place să fie surprinși. 

Cu toate acestea, să surprinzi plăcut pe cineva cu ceea ce îi dăruiești poate fi destul greu mai ales dacă vorbim de o persoană care se bucură de lucruri scumpe.

În felul acesta ai șanse să faci cadouri neapreciate iar din aceste motive, mulți aleg să dea cadourile mai departe. Și trebuie să recunoști, știi asta, dar dacă ți-ar și spune nu ți-ar cădea prea bine. 

Nu vei da greș niciodată cu daruri alese care oferă o experiență plăcută, care îi ajută să se relaxeze și să uite de griji pentru o perioadă de timp sau cadouri legate de momente ori persoane de care sunt legați emoțional.

În plus, sunt rare cazurile în care pot da mai departe astfel de cadouri. Mai jos găsești câteva idei de cadouri pe care le poți face anul acesta și care să aducă la suprafață zâmbete sincere.

Idei de cadouri pentru femei.

Cu siguranță vei căuta cadouri pentru mama ta, iubita sau o prietenă dragă atât pentru ziua de naștere cât și pentru luna martie sau onomastică. 

Pe parcursul anului apar și alte ocazii, poate o promovare profesională, o reușită sau pensionarea iar spre final, Crăciunul. 

Așa că dacă ești în căutarea de cadouri pentru femei, aceste idei te vor ajuta.

1. Cadouri pentru mama

Indiferent de ocazie o vei impresiona cu un cadou personalizat și care să-i transmită mesajul: „Mama, ești cea mai importantă persoană din viața mea! Te iubesc”.  

Poate fi un cadou personalizat, o ramă foto cu poza voastră preferată și un mesaj, o bijuterie gravată, etc.

Un alt cadou care îi va rămâne întipărit în minte este acela care presupune să vă petreceți timp de calitate împreună. 

Odată cu trecerea timpului și preocupările zilnice ale fiecăruia, părinții își doresc să aibă parte de timp petrecut cu copiii și nepoții lor.   

Ia-ți o zi liberă și mergeți împreună într-o locație frumoasă, luați masa împreună, o sesiune de shopping în care să-i cumperi ceva frumos, o oră de masaj sau la Spa. 

Momentele frumoase petrecute împreună nu se uită niciodată și mai ales că asta o va face pe mama ta să se simtă iubită și importantă pentru tine.

2. Cadouri pentru ea - iubita sau soția.

Tocmai pentru că femeile sunt mai emoționale, cadourile care să întipărească momente importante din relația voastră cu idei transpuse în mesaje care vă unesc vor fi mereu apreciate. 

La fel, experiențele care aduc starea de bine între voi sau pentru ea, voucher la salonul de înfrumusețare, la masaj sau Spa sunt cadouri care îi vor plăcea.

Nu în ultimul rând, îi poți oferi în adevăratul sens al cuvântului, cadouri pentru ea cum ar fi parfumul dorit, un set de bijuterii mult visat sau obiecte vestimentare pe care și le dorește.  Firește, pentru asta ar fi bine să știi exact ce vrea.

Poate fi un cadou personalizat, o ramă foto cu poza voastră preferată din vacanță sau de la nuntă și un mesaj, o brățară gravată, unelte destinate pasiunii ei, un weekend de răsfăț petrecut în cel mai relaxant mod.

Idei cadouri bărbați.

La rândul lor, bărbații merită să se bucure de atenția și entuziasmul de a primi cadouri cu fiecare ocazie care le este destinată. 

Astfel, în cazul lor lucrurile sunt ușor diferite. Poți alege cadouri personalizate care să aibă legătură cu momente importante din viața lor, care să-i susțină într-un demers sau cadouri care să fie practice ori legate de pasiunile pe care le au. 

Iată câteva idei cadouri bărbați pe care le poți lua în considerare:

1. Cadou pentru tata.

Și tata este important în viețile noastre, este cel care a avut grijă ca întreaga familie să fie în siguranță și protejată, omul puternic și dur în fața oricui pentru pentru voi, dar care a știut să-ți șteargă lacrimile și să te încurajeze atunci când ai avut nevoie, cel de la care ai învățat o mulțime de lucruri.

Nu lăsa să treacă momente importante pentru el, neobservate! Îl poți surprinde cu un tablou personalizat sau obiecte pe care le folosește, personalizate cu imaginea nepoților dragi sau a ta și un mesaj, poți alege cadouri care să vină în completarea pasiunilor sale, de exemplu, unelte pentru grădinărit. 

O băutură preferată poate de asemenea fi un cadou pentru tata cu ocazia onomasticii căci poate reprezenta unul dintre momentele lui de relaxare. 

La fel, îi poți face cadou un bilet la un eveniment sportiv preferat sau un abonament la bibliotecă dacă îi place să citească, poate fi și una virtuală unde are acces la cărți audio. 

Un abonament la sala de fitness dacă își propune să facă sport ori echipamente sau dispozitive care să-l ajute în activitățile pe care le are.

2. Cadouri pentru el - iubitul sau soțul tău.

Dacă te gândești la câteva idei de cadou pentru soț sau pentru iubitul tău poți merge pe cadouri legate de tehnologie, orice știi că îi place. 

Abonamente la aplicațiile preferate sau obiecte pe care și le dorește în pasiunile pe care le are. 

Dacă îi place să meargă în timpul liber la pescuit poți alege cadouri de care ar avea nevoie pentru asta. 

Dacă face sport sau vrea să evolueze profesional alege cadouri personalizate cu mesaje de încurajare. 

Tot prin aceste cadouri îi poți aminti din când în când că este apreciat și iubit prin obiecte precum brățări sau ceasuri gravate.

Daruri alese pentru prieteni.

Prietenii își au rolul lor în viețile noastre și chiar dacă sunt puțini la număr pentru că ne referim la cei apropiați, ar fi bine să nu uiți de momentele importante din viețile lor. 

În ambele cazuri prieten/prietenă dacă știi că are un vis atunci mizează pe cadouri personalizate. 

Dacă și-a deschis o afacere poți să-i oferi la început de drum un tablou personalizat cu mesaj de încurajare, îl va vedea des și îl va inspira, dar în același timp îi va transmite mesajul: „Te susțin spre atingerea visului tău”. 

Alte cadouri pentru pentru prietenii care trec prin etape importante în viața profesională pot fi: un portcard cu mesaj personalizat, un notebook și un set de pixuri tot personalizate.

Dacă au aflat că vor deveni părinți sau au devenit părinți, îi poți surprinde cu un cadou care să scoată în evidență acest moment important, un cadou cu un mesaj care să-i încurajeze că vor fi părinți minunați sau să-i ghideze în noua aventură. 

Dacă au pasiuni și știi ce au nevoie pentru a se putea bucura de ele poți achiziționa atât pentru zile de naștere cât și alte ocazii device-uri care să-i ajute în desfășurarea lor. 

Poți alege pentru prietenii tăi și cadouri care să le ofere momente de relaxare cum ar fi vouchere sau bilete/abonamente la magazinele preferate, la o premieră cinematografică sau spectacole cu personaje apreciate.

Nu în ultimul rând, poți cumpăra pentru ei și bijuterii care să amintească de prietenia voastră sau obiecte gravate cu simbolul prieteniei voastre.

Tips and tricks - pregătește idei de cadouri pe parcursul anului.

Anul acesta tot ce este important să aduni în cadourile pe care le oferi sunt sentimente pure, gânduri pozitive și iubire. 

Pentru ca lucrurile să-ți fie mai ușoare trebuie să faci câteva lucruri:

1. Atenție! Nu doar să auzi ce ți se spune, Ascultă! 

Vei vedea că oamenii din jurul tău îți vor vorbi despre ce place sau despre ce-i apasă. Poți folosi fiecare informație pentru că îți va spune ce e un DA sau NU. 

De aici poți extrage 1-2-3 idei de cadouri pentru diferite ocazii pe parcursul anului.

2. Notează aceste idei de câte ori ai ocazia. 

Îți poți face un notes pe telefon, îl ai la îndemână și te ajută și în privința evidenței dacă le-ai notat exact, pe date.

3. Când ai ocazia, fie prin magazine fizice, fie online, poți vedea opțiuni.

Te pregătești și în privința costurilor și te ajută și să stabilești bugete, să urmărești oferte, promoții de care poți profita.

4. Poți cumpăra câte un cadou cu aproximativ 1-2 luni înainte de ocazie. 

În felul acesta eviți stresul și cumpărăturile de ultim moment bazate pe emoții negative care te pot înșela. 

Poți astfel observa că acest concept al cadourilor este cu adevărat un mod plăcut de a petrece timp și îți va duce și ție o stare de bine.

5. Pune deoparte cadourile și oferă-le doar la momentul potrivit. 

Am vorbit despre cadourile oferite în avans și de ce este important momentul „prezent” în articolul: „Cadouri în avans: când, cum și în ce context oferi un cadou în avans?”.

Gestul de a oferi cadouri este prezent în viețile noastre de foarte mult timp iar la baza lui sunt emoții pozitive. 

Odată cu trecerea timpului totul s-a transformat mai mult în griji sau stres suplimentar și conceptul cadourilor a ajuns să fie privit așa, ceea ce este greșit. 

Astfel, fie că vorbim de onomastice, de zile de naștere sau anumite ocazii, cu excepția celor neprevăzute, poți planifica totul, fără stres și mai ales, să cumperi cadouri potrivite și să vă  bucurați de ele. 

Anul acesta îți dorim să ai o mulțime de idei inspirate și să te întorci la adevărata bucurie de a oferi cadouri și de a primi!

Inspiră-te din aceste idei de cadouri și pregătește daruri alese pentru cei dragi ție! Trăiți împreună adevărata bucurie a cadourilor.

Înapoi la blog