Cadouri nunta

Produsele 1-32 din 50

pe pagina

Produsele 1-32 din 50

pe pagina

„Vreti sa fiti nasii nostri?” Poate abia asteptai sa auzi aceasta intrebare de la cei mai mai buni prieteni ai tai si ai deja in minte imaginea tinutei pe care o vei purta la nunta si stii inclusiv ce cadouri sa le cumperi. E posibil insa ca intrebarea sa te ia pe nepregatite si atunci te vei intreba ce daruri sa le oferi celor dragi. 

Iti recomandam sa-i surprinzi cu cadouri personalizate pentru aniversarea nuntii. Avem o gama variata de cadouri inedite, pe care le poti personaliza foarte usor cu un mesaj conceput de tine. Va fi cadoul ideal pentru prietena ta sau pentru sora ta, cu ocazia nuntii.

O alegere inspirata de cadou personalizat este o rama din plexiglas. Acest material este o buna alternativa la sticla, fiind mult mai rezistent la lovituri, mai usor si la fel de transparent. Putem grava pe verso, cu laser, un mesaj conceput chiar de tine, prin care sa le transmiti viitorilor miri cele mai frumoase ganduri ale tale.

Un alt cadou personalizat care poate fi oferit de nasi tinerilor casatoriti este o placheta din plexiglas, gravata cu simboluri si cu mesajul gandit de tine. Si acest obiect isi va gasi cu siguranta locul potrivit pe birou, pe noptiera sau pe raftul bibliotecii, pentru a fi mereu la vedere.

Pentru a personaliza cadoul, trebuie doar sa folosesti formularul special, pe care il vei regasi pe pagina produsului ales. Scrie acolo mesajul tau, numele nasilor si numele mirilor si in cateva zile vei primi de la noi acest cadou perfect, personalizat pentru cei dragi.

O rama, o placheta sau un trofeu din plexiglas, gravat cu un mesaj conceput de tine, poate fi cadoul perfect si la aniversarea casatoriei, dupa mai multi ani. Spre exemplu, in oferta noastra vei gasi idei de cadouri personalizate pentru mama ta, pe care sa i-l oferi cu ocazia aniversarii mai multor ani de casnicie.

Evident, poti oferi un cadou personalizat si cu ocazia sarbatoririi unui an de la nunta prietenei sau surorii tale. Alege modelul care iti place mai mult - trofeu, rama sau placheta - cu suport sau fara si trimite-ne comanda, alaturi de mesajul personalizat scris de tine!

In cel mult o zi, vei primi pe e-mail o simulare grafica, astfel incat sa poti vedea cum va arata cadoul comandat de tine. Trebuie sa confirmi aceasta simulare printr-un raspuns, pentru ca produsul ales de tine sa intre in lucru.

Avem foarte multe modele de rame, plachete si trofee personalizate din plexiglas, cu diferite forme, mesaje si simboluri. Astfel, iti putem oferi inclusiv rame sau plachete din plexiglas pe care ai posibilitatea sa le personalizezi cu un mesaj prin care tu sa le adresezi prietenilor tai marea intrebare: „Vreti sa fiti nasii nostri?”