Cadouri romantice

Produsele 1-32 din 49

pe pagina

Produsele 1-32 din 49

pe pagina

Oferirea unui cadou romantic personalizat de pe Ghizbi este un mod special de a-i arata cuiva cat de mult inseamna pentru tine. Aici gasesti o varietate de daruri special realizate pentru diferite ocazii precum aniversarea relatiei, Valentine’s day, Dragobete, nunta de argint, ori cadou de nunta. Desigur, un astfel de dar se poate oferi si fara nicio ocazie anume, suprinzand astfel persoana iubita si inseninandu-i ziua.

Pe ghizbi.ro gasesti o colectie bogata de cadouri personalizate pentru sot sau sotie, logodnic sau logodnica, iubit sau iubita, asadar vei gasi cu siguranta darul perfect. Totul poate fi personalizat dupa preferintele tale, cu ganduri frumoase, poezii, simboluri si chiar fotografii.

De exemplu, poti opta pentru o placheta din plexiglas in forma de inima pe care sa gravezi o poezioara, textul “Esti tot ce am nevoie” si doua inimioare dragute. Tot in forma de inima este si placheta pe care o poti oferi cand pui intrebarea “vreti sa fiti nasii nostri?” si vrei sa-ti impresionezi prietenii dragi si sa le arati cat de multi ii pretuiesti. Un cadou de nunta perfect este placheta in forma de inima cu doua verighete, numele insurateilor si un text gravat cu atentie si indemanare de echipa noastra.

Pe langa inimioare si verighete, simbolurile care semnifica dragostea si care pot fi gravate pe aceste plachete, rame sau trofee din plexiglas sunt trandafirii, Cupidon (zeul iubirii), fluturasii, simbolul pentru yin si yang, stelutele, pasarelele indragostite, clepsidra (ce arata petrecerea eternitatii impreuna), o foaie de calendar cu data aniversarii relatiei, logodnei sau nuntii, o cutie de cadouri, cheia catre inima persoanei iubite, aripile de inger etc.

Plachetele, trofeele personalizate si ramele din plexiglas pot avea diferite forme, precum dreptunghiulara cu margini drepte sau ondulate, inima, doua inimi sau cifra care indica anii de la inceputul relatiei sau de la nunta.

Mesajele si poezioarele de pe obiectul personalizat pot fi alese de tine, ori le poti selecta pe cele propuse de noi.

Materialele din care sunt realizate cadourile personalizate de pe Ghizbi sunt de calitate, durabile si rezistente. Astfel, persoana careia ii vei oferi cadoul se va bucura de el pentru o perioada indelungata de timp si il va putea pastra la vedere, in orice colt al biroului sau al casei. Privind acest dar in fiecare zi, isi va reaminti cat de stransa este legatura dintre voi si cat de mult inseamna pentru tine.