Idei de cadouri personalizate online - Pentru ea, pentru el și pentru orice ocazie - ghizbi.ro

Idei de cadouri personalizate online - Pentru ea, pentru el și pentru orice ocazie

O fotografie, un simbol grafic, un mesaj unic; acestea sunt caracteristicile prin care se remarcă un cadou personalizat. Întotdeauna darurile personalizate poartă cu ele emoții, amintiri și trăiri care ne mișcă dincolo de cuvinte rostite.

În selecția noastră online de cadouri personalizate am inclus daruri potrivite pentru ea, pentru el și pentru orice ocazie. În continuare, îți propunem o listă de obiecte personalizate pe care să le alegi în momentele importante ale persoanelor speciale din viața ta!

Cuprins:

  1. Cadouri pentru iubit și iubită
  2. Cadouri pentru soț sau soție
  3. Cadouri pentru frați și surori
  4. Cadouri pentru părinți
  5. Cadouri pentru bunici
  6. Cadouri pentru naș și nașă
  7. Cadouri pentru fini

Cadouri pentru iubit și iubită

Un cadou personalizat este ideal pentru partener sau parteneră, în orice etapă a relației voastre. Fie că îți dorești să optezi pentru cadouri simbolice, pe care le poți dărui jumătății tale de Valentine’s Day sau de Dragobete, sau că îți dorești să-i oferi daruri romantice care să-i amintească de iubirea pe care i-o porți de fiecare dată când le va privi, pe ghizbi.ro ai la dispoziție o varietate de cadouri pentru iubit și iubită. 

Placheta “Povestea de dragoste favorită”  este cadoul ideal pentru îndrăgostiți, fiind totodată un excelent accesoriu decorativ. Mesajul inscripționat pe plachetă păstrează vie dragostea dintre cei doi parteneri.

Vrei să-ți exprimi iubirea către sufletul tău pereche, dar parcă nu găsești cuvintele potrivite? Îți poți dărui placheta personalizată din plexiglas, în formă de inimă,  gravată cu un mesaj cât se poate de profund și de adevărat, totodată: ”Not all of us can do great things. But we can do small things with great love.”

Cadouri pentru soț sau soție

Cele mai longevive căsnicii sunt construite printr-o continuă muncă ”de echipă” ale celor doi parteneri implicați. Respectul reciproc, înțelegerea și chiar admirația pe care le arătăm persoanei pe care am prins-o de mână și alături de care am pornit pe același drum sunt esențiale. Cadourile personalizate sunt extrem de versatile în conceperea lor, de aceea ele pot fi realizate astfel încât să încorporeze toate sentimentele pe care vrem să le exprimăm față de soț sau soție. Alege darurile potrivite pentru sufletul tău pereche de pe ghizbi.ro. Iată care sunt propunerile noastre:

Acest trofeu în formă de inimă este, fără îndoială, un cadou unic, pe care soțul sau soția îl va considera absolut impresionant. Un accesoriu decorativ spectaculos, gravat cu un mesaj extrem de expresiv: ”Our love is timeless”. În cinstea iubirii care nu termină niciodată, alege acest cadou pentru partenerul sau partenera ta de viață.

Două suflete unite într-un singur trup - așa este, deseori, caracterizată dragostea. Dacă ești în căutarea unui dar pentru soț sau soție, îți propunem să optezi pentru un trofeu din plexiglas cu un design inedit, pe care îl poți personaliza cu mesajul dorit.

Cadouri pentru frați și surori

Frații și surorile sunt cei care ne colorează copilăria și care ne sunt alături mai apoi, în călătoria spre maturitate, prin momente amuzante sau grele. Aceștia își oferă ajutorul reciproc și se iubesc la fel  de mult indiferent de distanța fizică. Dacă ai și tu un frate sau o soră, cu siguranță te poți considera o persoană norocoasă. Pentru a-ți exprima recunoștința și dragostea față de el sau față de ea, alege cadourile noastre, de pe ghizbi.ro.

Rama din plexiglas personalizată cu poemul ”Ne rugăm la Dumnezeu” este unul dintre darurile ideale pe care un copil proaspăt venit pe lume îl poate primi din partea fratelui sau surorii. Designul acestei rame este foarte elegant și permite expunerea unei fotografii de format 10 x 15 cm; în plus, pe lângă poemul emoționant care invocă binefacerea divinității asupra pruncului, placheta afișează și grafica unui bebeluș.

Absolvirea studiilor este un moment cheie pentru mulți dintre noi, de aceea, dacă fratele sau sora ta se regăsește în această perioadă frumoasă a vieții, alege un cadou de felicitări și de încurajare, totodată: placheta personalizată din plexiglas pe care este gravat poemul ”Fericirea depinde de ce gândești”.

Cadouri pentru părinți

Rolul de părinte este unul dintre cele mai frumoase, dar și cele mai dificile din lume. Părinții trăiesc alături de copii emoțiile acestora, reușitele și eșecurile și sunt întotdeauna umărul pe care poți plânge și brațul care-ți șterge lacrimile și te ridică. Ești în căutarea unui cadou pentru mama ta cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie, sau poate este aniversarea unuia dintre părinții tăi? Optează pentru cadouri personalizate cu mesaje de mulțumire, de apreciere, respect și iubire. Descoperă produsele noastre realizate cu atenție pentru detalii din plexiglas sau lemn. 

Pentru a-ți surprinde mama, alege un cadou extrem de special. Rama foto personalizată cu poemul emoționant ”Dacă aș putea” este un adevărat omagiu adus sacrificiilor și dedicării celei mai sfinte prezențe feminine din viața noastră. Adaugă o fotografie care surprinde o ipostază frumoasă din viața familiei și, cu siguranță, vei realiza un cadou care îți va emoționa mama până la lacrimi. 

Cu ocazia aniversării sale, dăruiește-i părintelui tău un ”Poem pentru un tată drag”, inscripționat pe rama foto din plexiglas. Un dar unic, de care, fără îndoială, tatăl tău se va bucura.

Cadouri pentru bunici

Bunicii noștri sunt dovada vie a originilor pe care le avem, sunt o frântură din istoria noastră și de aceea trebuie să îi apreciem indiferent de vârsta pe care o avem. Îți mai amintești în copilărie, când bunicul povestea basme cu eroi, în timp ce bunica pregătea cele mai savuroase prăjituri? Ei bine, în cinstea acestor momente care s-au transformat în amintiri de neuitat cele mai potrivite sunt cadourile personalizate pe care le realizăm în echipa Ghizbi. Printre opțiunile pe care le poți alege pentru bunici sunt și acestea:

Bunica este, pentru mulți dintre noi, precum un înger păzitor. Ea ne păstrează sub aripa sa, se roagă pentru noi și ne dăruiește orice ne face fericiți. Cu ocazia aniversării zilei sale de naștere sau chiar de sărbători, oferă-i un cadou pe care suntem siguri că-l va aprecia: o ramă foto din lemn, personalizată cu câteva cuvinte rostite din inimă. 

Dacă îți dorești un cadou inedit, perfect pentru a fi oferit bunicilor, alege această ramă foto. Designul aparte, precum și versurile deosebite gravate îi vor stârni bunicii tale lacrimi de fericire!

Cadouri pentru naș și nașă

Părinții spirituali devin parte din viața noastră în momentul creștinării sau atunci când decidem să ne căsătorim. Relația dintre fini și nași trebuie să fie caracterizate de respect și de sinceritate, două valori care pot fi simbolizate de cadourile personalizate potrivite. Fără a investi un buget mare, poți alege cadouri inscripționate cu mesaje impresionante pentru nașii de botez sau de cununie din magazinul nostru online. Câteva dintre cele mai deosebite modele din această categorie sunt:

Un cadou pentru nașa trebuie să fie special, calitativ și să pună accent pe latura emoțională. Prin urmare, credem că rama din plexiglas ”Pentru nașa mea” este cadoul perfect!

Cauți darul ideal pentru viitorii nași de cununie? Mizează pe trofeul din plexiglas ondulat pentru a pune marea întrebare: ”Vreți să fiți nașii noștri?”. Garantăm că răspunsul potențialilor părinți spirituali va fi unul pozitiv!

Cadouri pentru fini

Cu siguranță că suntem obișnuiți să facem daruri rudelor și prietenilor, sau chiar colegilor de  facultate sau de birou, însă nu toți am fost puși în situația de a alege un cadou pentru fini. Dacă ai devenit de curând naș sau nașă de botez sau de nuntă, probabil că ai nevoie de inspirație și de ajutor în alegerea unor daruri pentru cei pe care îi vei călăuzi prin viață de acum înainte. Un cadou personalizat este unic, așadar ai toate motivele să descoperi colecția noastră dedicată și să alegi cele mai potrivite cadouri pentru fini:

Pentru finii de cununie, poți alege un cadou simbolic și practic, în același timp: o ramă foto realizată din plexiglas și gravată cu un text pe care vrei să-l transformi într-o amintire eternă. Rama ”Cuplu fericit” poate fi un cadou ideal de casă nouă, reprezentând un ornament însuflețit cu o fotografie a celor doi fini și personalizat cu numele lor, precum și cu data la care au decis să-și unească destinele.

La fel de spectaculos este și trofeul ”Nașii o să-l creștineze”, confecționat din plexiglas care servește drept suprafață de expunere a unor versuri superbe. Acesta este unul dintre cele mai apreciate cadouri de bote și, totodată, o amintire care va rezista în ciuda trecerii timpului și care va marca unul dintre cele mai importante momente din viața unei persoane: cel al propriei creștinări.

În încheiere, trebuie să știi că orice model de cadou de pe site-ul nostru poate fi personalizat cu modelul și grafica dorite de tine. Așadar, poți avea încredere în mesajele și designul pe care le-am conceput noi pentru obiectele din plexiglas și lemn pe care le comercializăm sau poți să scrii chiar tu propriile cuvinte pe care să le gravăm mai apoi!

Înapoi la blog