Termene de livrare

Expediem produsele prin serviciul de curierat (FanCourier) pe tot teritoriul Romaniei la costul de 20 RON.

Timpul de producție și livrare

 DescriereDurată
Simulare graficăÎți trimitem prin e-mail o machetă cu personalizarea și așteptăm confirmarea ta prin e-mail că totul este ok.Cel mult o zi lucrătoare din momentul plasării comenzii
Producție și predare la curierDupă aprobarea simularii grafice produsele intră în producție și apoi sunt predate la curier.

Peste 99% dintre comenzi sunt predate la curier în următoarea zi lucrătoare

LivrareDupă predarea la curier produsele intră în procesul de livrare și ajung la tine începând cu următoarea zi lucrătoare
95% dintre comenzi în următoarea zi lucrătoare
4% dintre comenzi în 2 zile lucrătoare
1% peste 2 zile lucrătoare
  1. Fără confirmarea simulării grafice comenzile nu intră în producție. Verificați cu atenție simularea grafică înainte de aprobare.
  2. Zile lucrătoare: Luni-Vineri. Sâmbată și Duminică nu sunt zile lucrătoare.
  3. Pentru comenzi mai mari de 10 buc. termenele de livrare o sa fie comunicate ulterior.
  4. Termenele de livrare pot să fie influențate de volumul crescut în perioade aglomerate ex.: BlackFriday, Crăciun sau zile libere/sărbători legale.
  5. Termenele de mai sus sunt niste termene estimative și nu reprezintă o obligație contractuală.
  6. Toate produsele se livrează folosind doar seviciile de curierat. Produsele nu se pot ridica personal de la sediul nostru.

Redirecționarea coletului în alta localitate față de cea comunicată în comandă, dupa ce comanda a fost expediata se taxează cu 20 RON. Modificarea adresei de livrare pana în momentul predarii la curier și modificarea adresei cu o adresă din acceași localitate după ce comanda a fost expediată sunt gratuite.

Fiecare expediție beneficiază de 2 încercări de livrare. Dacă cele 2 încercări de livrare nu se finalizează puteți ridica coletul de la sediul FanCourier în termen de 7 zile din momentul în care comanda a plecat de la noi.

De îndată ce curierul ridică pachetul de la noi îți transmitem pe e-mail numărul AWB(folosit pentru identificarea livrarii) împreună cu factura aferentă comenzii.

Dacă în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, nu primim răspuns la e-mailul cu simularea grafică, comanda o să fie anulată.

Termenele de livrare sunt conforme cu metoda de lucru a agentului transportator. În cazul nerespectării acestora din motive diverse, responsabilitatea aparține acestuia.