Termene de livrare

Expediem produsele prin serviciul de curierat (FanCourier/SameDay) pe tot teritoriul Romaniei. Cost livrare - 20 RON.

Timpul de producție și livrare(în medie o comandă se livrează în 2-3 zile lucrătoare)
După plasarea comenzii, în cel mult o zi lucrătoare, îți trimitem prin sms, pe numărul de telefon din comandă, o machetă/schiță cu personalizarea și așteptăm confirmarea ei.
După confirmarea simularii grafice produsele intră în producție și apoi sunt predate la curier. În funcție de momentul confirmării simularii grafice, acest proces durează 1-2 zile lucrătoare.
După predarea la curier produsele intră în procesul de livrare și ajung la tine începând cu următoarea zi lucrătoare. Peste 95% dintre comenzi ajung la destinație în următoarea zi lucrătoare după predarea la curier.
  1. Fără confirmarea simulării grafice comenzile nu intră în producție. Verificați cu atenție simularea grafică înainte de aprobare.
  2. Zile lucrătoare sunt zilele de Luni până Vineri. Sâmbată și Duminică nu sunt zile lucrătoare.
  3. Pentru comenzi mai mari de 10 buc. termenele de livrare o sa fie comunicate ulterior.
  4. Termenele de livrare pot să fie influențate de volumul crescut în perioade aglomerate ex.: BlackFriday, Crăciun sau zile libere/sărbători legale.
  5. Termenele de mai sus sunt niste termene estimative și nu reprezintă o obligație contractuală.
  6. Toate produsele se livrează folosind doar seviciile de curierat. Produsele nu se pot ridica personal de la sediul nostru.

Redirecționarea coletului în alta localitate față de cea comunicată în comandă, dupa ce comanda a fost expediata se taxează cu 20 RON. Modificarea adresei de livrare pana în momentul predarii la curier și modificarea adresei cu o adresă din acceași localitate după ce comanda a fost expediată sunt gratuite.

Fiecare expediție beneficiază de 2 încercări de livrare. Dacă cele 2 încercări de livrare nu se finalizează puteți ridica coletul de la sediul FanCourier în termen de 7 zile din momentul în care comanda a plecat de la noi.

De îndată ce curierul ridică pachetul de la noi îți transmitem pe e-mail numărul AWB(folosit pentru identificarea livrarii) împreună cu factura aferentă comenzii.

Dacă în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, nu primim răspuns la sms-ul cu simularea grafică, comanda o să fie anulată.

Termenele de livrare sunt conforme cu metoda de lucru a agentului transportator. În cazul nerespectării acestora din motive diverse, responsabilitatea aparține acestuia.