Despre noi

Comercializam cadouri personalizate inca din 2005 si ne mandrim cu faptul ca suntem printre primele magazine de cadouri personalizate din Romania.

Pentru ca ofeream posibilitatea vanzarii lor doar in Bucuresti, in 2009 am deschis magazinul online de cadouri personalizate, oferind posibilitatea comandarii cadourilor din orice zona a Romaniei si livrarea lor direct acasa.

Experienta noastra in domeniul cadourilor personalizate ne permite o gama variata de cadouri astfel ca vei putea cu sigurata sa gasesti cadoul potrivit pentru orice persoana.

Pretuim clientii nostrii si de aceea, fie ca ai nevoie de ajutor in alegerea unui cadou, fie ca vrei sa afli unde este pachetul tau, suntem pregatiti sa te ajutam cu informatii si sa iti oferim raspunsurile de care ai nevoie.

Scopul nostru a fost de a ajuta clientii sa gaseasca cadoul personalizat intr-un mod cat mai usor, placut si rapid, de aceea in anul 2016 am schimbat platforma magazinului online cu una de actualitate.

Modalitatile de plata pe care le punem la dispozitie sunt plata ramburs(plata se face la curier in momentul cand primesti pachetul), plata online cu cardul sau plata prin transfer bancar.

Ne straduim la trecut, prezent si viitor sa aducem zambete cu aceste cadouri personalizate si multumim clientilor pentru ca ei contribuie in fiecare zi la evolutia noastra.

O zi placuta va dorim!