Psihologia darurilor – ce dezvăluie cadourile oferite de bărbați despre relație sau parteneră - ghizbi.ro

Psihologia darurilor – ce dezvăluie cadourile oferite de bărbați despre relație sau parteneră

Femeile sunt de-a dreptul fascinate de gesturile partenerilor lor la începutul unei relații, încercând să deslușească mesajul care se ascunde în spatele acestora. Astfel, apar în minte o mulțime de întrebări, chiar dacă apreciază fiecare gest frumos și mai ales cadourile venite din partea lor.

Iată cele mai comune cadouri pe care bărbații le oferă în perioada de tatonare, precum și mesajele cu care acestea vin însoțite.

Florile

Fiecare bărbat merge la sigur atunci când îi oferă flori iubitei sale. Însă contează și ce flori. Multe dintre femei includ garoafele în categoria de flori ieftine pe care le ofereau dirigintei la început de an școlar. Totuși, un buchet impresionant de garoafe arată într-adevăr spectaculos și va fi la fel de apreciat cum ar fi dăruirea unui trandafir roșu.

Ce semnifică totuși oferirea unui buchet de flori partenerei? Depinde de momentul în care acesta este dăruit. De pildă, un barbat care oferă în mod repetat flori unei femei la primele întâlniri denotă faptul că este hotărât să o cucerească. Dacă în schimb el îi dăruiește flori numai cu ocazia aniversării, este foarte posibil ca acesta să ducă lipsă de creativitate sau, de ce nu, de bani. În același timp, dacă partenerul tău te surprinde destul de des cu câte o floare, fără să fie vreun eveniment special, este pur și simplu extrem de atent și afectuos cu tine. De altfel, acesta este rolul florilor - de a contribui la realizarea unui gest prin care el arată că se gândește cu drag la tine.

Bomboane de ciocolată

Dacă primești bomboane numai de Valentine’s Day este evident că partenerul tău vrea să scape de obligație sau că, pur și simplu, a rămas fără inspirație așa că a intrat în primul magazin care i-a apărut în cale și a luat o cutie cu bomboane.

Pe de altă parte însă, dăruirea drept cadou a bomboanelor poate fi și o declarație ascunsă a partenerului tău care încearcă să îți spună că ești feminină, atrăgătoare și că te place fix așa cum ești. Astfel, acesta nu va avea nimic împotrivă să ți se alăture și să mâncați împreună dulciurile, seara.

Bijuterii

Bărbatul implicat în relație îi cumpără iubitei sale o bijuterie, transmițându-i pe această cale angajamentul pe care și l-a luat. O bijuterie dăruită drept cadou, indiferent cât de prețioasă este, exprimă dorința lui de a-și asuma în totalitate relația cu tine.

O carte

Atunci când reprezentantul masculin oferă partenerei sale o carte, încearcă să îi transmită și altceva. În afară de faptul că bărbatul este pasionat el însuși de lectură, acesta îi indică iubitei sale că își dorește să îi împărtașească interesul. Dacă știe deja că printre pasiunile ei se numară și cărțile, atunci este clar că s-a raportat la aceasta atunci când i-a achizițonat cartea. În orice caz, un bărbat care îți dăruiește cărți, se situează cu un pas în fața concurenților.

Obiecte casnice

Ai primit o mașină de tocat carnea sau de tăiat legumele de la iubitul tău? Dacă primești acest cadou după mulți ani de conviețuire, este simplu – vrea doar să îți facă munca în bucătărie ușoară și plăcută. Dacă sunteți împreună însă numai de trei luni, iar el își face apariția cu un blender drept cadou, atunci situația ar trebui să îți ridice un semn de întrebare. De preferat ar fi să îți explice de ce a optat pentru acest gen de cadou, când voi sunteți abia la început de drum.

Un set de lenjerie intimă

Ești sigură că acesta ți se adresează ție și nu este doar o modalitate de a-și face el însuși un cadou „intim”? Mai ales că preferințele și cunoștințele unui barbat în materie de lenjerie intimă sunt adesea, aproape inexistente. Oricum ar fi, un astfel de cadou denotă lipsă de originalitate și un interes de natură erotică fără perdea. Dacă îți oferă în mod repetat un astfel de cadou, atunci gestul ar trebui să te pună pe gânduri. Dacă însă este un dar izolat, atunci nu are rost să îți bați prea mult capul încercând să deslușești înțelesul ascuns al darului.

Un cadou personalizat

Bărbatul care oferă partenerei sale un cadou personalizat, unic, este ideal pentru a fi păstrat. Nu doar cadoul, ci și bărbatul. Asta înseamnă că te consideră unică, specială, și prin urmare, meriți să ai parte de ceva deosebit, cum nimeni altcineva nu mai are.

Nu în ultimul rând, înainte de a descoperi în ce constă cadoul, analizează ambalajul său. Este unul special, crezi că partenerul și-a dat silința pentru a-l alege? Dacă da, înseamnă că în spatele acestui gest se ascunde o persoană sensibilă și atentă.

Vă invităm în cadrul magazinului nostru online pentru sugestii de cadouri personalizate la prețuri convenabile.

Înapoi la blog