Cu ce cadou te duci în casă nouă? Idei pentru o vizită reușită + BONUS urări care să însoțească darurile - ghizbi.ro

Cu ce cadou te duci în casă nouă? Idei pentru o vizită reușită + BONUS urări care să însoțească darurile

Parfumul mobilierului proaspăt sosit din showroom, decorațiunile alese cu grijă care conferă touché aparte și acele detalii care transformă o simplă locuință în ”acasă” - sunt doar câteva dintre lucrurile care ne emoționează atunci când am făcut primii pași în noul cămin. Spațiul personal trebuie să ne spună povestea, să ne cuprindă nesiguranțele și cele mai ascunse dorințe, să ne reflecte stilul de viață și personalitățile. Toate aceste lucuri reprezintă un punct bun de pornire pentru toți cei aproapiați care, cu siguranță, au pornit în goana după cele mai inspirate cadouri de casă nouă.

Dacă te afli chiar tu de cealaltă parte a baricadei și ești în căutarea unor daruri pentru cineva drag care tocmai s-a mutat într-o nouă locuință, acest articol îți este dedicat! Parcurgând ghidul nostru vei afla nu doar de ce este important să feliciți fericita gazdă prin oferirea unui cadou de casă nouă, dar și care sunt alegerile de top pe care le poți face. Bonus, îți oferim o listă întreagă de urări care pot însoți darurile într-o astfel de ocazie!

De ce să faci un cadou de casă nouă?

Poate că nu ai mai fost invitat niciodată să iei parte la bucuria resimțită de cineva drag atunci când s-a mutat la casă nouă, așadar este perfect normal să te întrebi cum ar trebui să procedezi în această situație. Ei bine, darul de casă nouă a devenit o adevărată tradiție și nu doar în cultura noastră, ea păstrându-se și în alte țări. Acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui să oferi și tu un dar celor care marchează un nou început; ia în calcul faptul că astfel oferi proprietarilor un mic sprijin, de care cu toții avem nevoie pentru a porni cu dreptul pe un drum...necunoscut!

Idei de cadouri pentru cupluri la prima locuință

Orice cuplu trece, la un anumit moment, prin așa numitele etape de maturizare, iar mutarea într-o nouă locuință se numără printre ele. Felicită-i și tu pe cei doi parteneri și oferă-le în dar un cadou potrivit ocaziei. Un cadou personalizat este oricând binevenit, de aceea te invităm să descoperi colecția noastră și să faci cea mai bună alegere. Dacă ai nevoie de ajutor, noi îți ghidăm alegerile oferindu-ți o listă scurtă de idei de cadouri pentru cupluri la prima locuință:

Idei de cadouri de casă nouă pentru proprii copii

Propriul copil a trecut la o nouă etapă din viața sa și are acum o nouă locuință? Cu siguranță că pentru tine, în calitate de părinte, acesta este un moment extrem de emoționant. Și la fel de siguri suntem că îți dorești să îi faci o supriză plăcută și să alegi pentru el un dar cât mai special. Deși misiunea ar trebui să fie foarte simplă în cazul tău - doar îl cunoști pe destinatar de o viață, nu-i așa? -, lucrurile nu sunt întotdeauna așa. De aceea, propunerea noastră este să optezi pentru un dar simbolic, care să îi călăuzească drumul prin noua sa viață și care să îi amintească permanent de grija și dragostea pe care i le porți: o ramă din plexiglas cu mesaj personalizat.

Idei de cadouri de casă nouă pentru prieteni

Ai un prieten care se mută la casă nouă? Oferă-i un dar care să îi amintească de momentele frumoase petrecute împreună. Plachetele personalizate sunt cât se poate de potrivite pentru o astfel de ocazie, iar noi te invităm să descoperi o mulțime de modele aici!

 

Idei de cadouri de casă nouă pentru nași

Nașii de botez, la fel ca cei de cununie sunt persoane foarte importante din viața noastră. Relația cu nașii ar trebui să se bazeze pe sprijin reciproc și să nu transformăm alegerea lor într-o simplă formalitate. În plus, e important să le fim alături și în momentele frumoase ale vieții lor, inclusiv atunci când își cumpără o nouă casă. Pentru ei, poți alege cadouri elegante, de bun gust și de calitate înaltă. Ferește-te de darurile kitschoase și de cadourile bănești, deoarece pot fi considerate ofensatoare.

 

Idei de cadouri de casă nouă pentru fini

Le-ai fost alături atunci când au spus poate cel mai important ”Da” din viața lor, iar acum este momentul să le împărtășești bucuria mutării într-un nou cămin. Pentru fini, căci despre ei este vorba poți alege cadouri practice, care le vor fi, fără îndoială, de folos pentru a deschide acest capitol nou pentru ei. De asemenea, poți miza întotdeauna pe cadourile simbolice, cum ar fi decorațiunile inscripționate cu mesaje speciale.

 

Idei de cadouri amuzante pentru casă nouă

Mutatul într-o casă nouă vine la pachet cu situații neprevăzute și stresante însă totul este bine când se termină cu bine, iar momentele dificile parcă se șterg din memorie. O casă nouă este un motiv de bucurie, de aceea poți să le oferi proaspeților săi proprietari cadouri amuzante care să strârnească hohote de râs. Poate fi vorba despre citate haioase despre căsătorie, inscripționate pe anumite obiecte.

Idei de cadouri simbolice de casă nouă

Cadouri de casă nouă simbolice sunt ideale pentru gazdele care au deja un confort financiar care au, practic, tot ceea ce își doresc. Pentru ele, poți alege diverse plachete personalizate, trofee sau chiar rame foto care sunt cât se poate de elegante și de versatile, potrivindu-se în orice decor. Iată care este propunerea noastră: ramele foto personalizate.

Idei de cadouri de casă nouă în funcție de hobby-urile gazdelor

Atunci când ești în căutarea unui cadou, pasiunile celui pentru care îl alegi este un indiciu care te poate ghida către varianta ideală. Chiar și atunci când cauți un dar de casă nouă poți lua în calcul hobby-urile gazdelor; ba chiar mai mult decât atât, poți selecta și daruri care au legătură cu profesia proprietarului. Opțiunile sunt variate, așadar iată o listă scurtă de daruri pe care le poți alege:

Ce cadouri să NU oferi de casă nouă

Dacă decorațiunile, obiectele simbolice și cadourile inspirate de hobby-urile gazdelor sunt variante cât se poate de potrivite pentru gazdele care s-au mutat într-o nouă locuință, există și câteva alegeri pe care îți recomandăm să le eviți în acest caz. Animalele sunt un prim exemplu pe lista de ”Așa nu!”, mai ales dacă nu cunoști foarte bine care este poziția proprietarilor despre păstrarea unui prieten necuvântător în noua casă. Plantele de apartament voluminoase sau care necesită o îngrijire specială sunt și ele de evitat, motivul fiind același ca și în cazul animalelor de companie. Oalele, electronicele și electrocasnicele sunt o alegere bună doar dacă ești foarte apropiat de gazda care s-a mutat într-un nou cămin. Și, nu în ultimul rând, uită de voucherele de cumpărături dacă nu cumva vrei să oferi un dar nepersonalizat!

Urări de casă nouă

Întotdeauna cadourile trebuie însoțite de o urare potrivită ocaziei. Noi îți propunem o listă de urări de casă nouă din care poți alege una amuzantă, emoționantă sau cât mai simplă. De asemenea, poți folosi aceste mesaje și dacă trimiți cadourile de casă nouă unor persoane dragi și nu le înmânezi personal. Iată sugestiile noastre:

  • O casă este atât de bună precum sunt oamenii care o locuiesc. Asta înseamnă că noua ta casă este extraordinară!
  • Fie ca fericirea să te găsească la noua ta adresă!
  • Să pășești în noua ta casă este, cu siguranță, unul dintre cei mai importanți pași pe care îi poți face!
  • Cuplurile frumoase ca voi, merită locuințe superbe, așa cum este și a voastră!
  • Felicitări pentru împlinirea visului tău! Noul tău cămin să devină locul în care temerile dispar și bucuria se simte ”ca la ea acasă”!
  • Știi care este reversul medaliei unor rate fixe pentru noua casă? Nopțile în care vei putea spune ”Acum fac ce vreau eu și când vreau eu”!

Un cadou practic sau mai degrabă unul simbolic? Mai simplu sau mai elegant? Indiferent care sunt preferințele tale în materie de cadouri, pe site-ul nostru poți găsi obiecte personalizate perfecte pentru orice ocazie, inclusive cadouri de casă nouă. Descoperă produsele noastre și surprinde-i pe cei dragi!

Înapoi la blog