Cadouri pentru femeile de 50 de ani. Daruri perfecte pentru mama, sora, bunica, prietena sau soția ta - ghizbi.ro

Cadouri pentru femeile de 50 de ani. Daruri perfecte pentru mama, sora, bunica, prietena sau soția ta

Cele mai multe dintre doamnele ajunse la vârsta de 50 de ani sunt împlinite atât pe plan personal, cât și profesional. În plus, odată ajunse la acest apogeu al vieții, majoritatea femeilor devin mai focusate pe latura emoțională, lucrurile materiale pierzându-și din importanță. 

Așadar, dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru mama sau mama soacră, pentru sora sau prietena ta, pentru soție sau pentru bunica ta, alege obiecte personalizate din plexiglas și dăruiește o amintire care va dăinui etern!

Cadoul pentru bunica 

Bunicii sunt protagoniștii copilăriei noastre, cei care au transformat în realitate basmele cu prinți și prințese pe care ni le povesteau și care au îndulcit mustrările pe care le primeam din partea părinților. 

Un cadou pentru bunica trebuie să fie cu totul și cu totul special, mai ales că este cea care ți-a purtat grija precum o a doua mamă. Felicit-o și arătă-ți recunoștința față de eforturile sale neîntrerupte oferindu-i în dar o ramă din plexiglas personalizată cu un poem absolut emoționant, care îi va aminti acesteia că se regăsește în rugăciunile pe care tu i le adresezi divinității. 

Cadoul perfect pentru mama 

Celebrarea aniversării de 50 de ani a mamei este, fără îndoială, un moment emoționant atât pentru sărbătorită, cât și pentru copii. Indiferent de vârsta pe care o avem, mama ne consideră întotdeauna copii și ne apără sub aripile sale. Drept mulțumire pentru dedicarea sa poți să-i dăruiești o ramă din lemn care poartă un mesaj simplu, dar concis: ”Te iubesc, mama!”, alături de câteva inimi - reprezentări ale iubirii în cea mai pură formă. 

Dacă îți dorești și tu să-i dăruiești un astfel de cadou mamei, nu uita să alegi mesajul dorit înainte de a plasa comanda. De asemenea, poți adăuga o poză care să-i aducă zâmbetul pe buze celei care îți oferă, necondiționat, dragostea sa.

Cadou pentru soție

Se spune că, odată cu înaintea în vârstă, iubirea pătimașă se transformă în respect, încredere și înțelegere. Prin urmare, pentru ziua de naștere a soției tale care împlinește fermecătoarea vârstă de 50 de ani poți opta pentru o ramă foto din lemn inscripționată cu un mesaj care definește dragostea matură, desăvârșită. Adevărata dragoste este răbdătoare, aduce încredere și speranță, îndură orice, dar mai ales: nu se sfârșește!

Cadouri pentru prietena ta 

Prietenia poate fi asemănată cu o haină valoroasă care trebuie îngrijită cu atenție. Prin analogie, prietenii de-o viață sunt adevărate bijuterii ce trebuie prețuite. Cu ocazia aniversării a 50 de ani, oferă-i prietenei tale un cadou practic și deosebit: setul format din pix și penar din bambus ”Simbolul eleganței”. Aceste accesorii ușor de purtat în poșetă și foarte utile în multe dintre situațiile cotidiene sunt realizate cu atenție la detalii și pot fi personalizate cu mesajul dorit. Un gest de respect, de admirație și de iubire față de o prietenă de-o viață, care ți-a fost alături în zilele senine și în cele mohorâte.

Cadoul pentru sora ta 

Se spune despre surori că sunt acei îngeri care ne ridică aripile atunci când nu mai putem zbura. Este drept, sentimentul de fraternitate este unul înălțător, chiar dacă nu-i descoperim acest sens decât spre maturitate. 

De ziua sa, oferă-i surorii tale o invitație la melancolie, un poem gravat pe un superb trofeu din sticlă, sub forma unei inimi. Cadoul personalizat ”Să fii femeie și să-ți treacă timpul” este un dar aparte, pe care îl poți alege pentru o femeie specială pentru tine, așa cum este și sora ta. Acest trofeu poate fi expus pe birou sau pe noptieră fără suport suplimentar, servind drept accesoriu de decor în orice spațiu. 

Oricare dintre cadourile pe care le-ai alege de pe ghizbi.ro, îți oferim posibilitatea de personaliza gratuit obiectele realizate din plexiglas, lemn sau bambus, fie că este vorba despre plachete, rame foto, trofee, agende, brelocuri sau instrumente de scris. Alege cadouri care se remarcă din mulțime pentru persoanele care au un loc special în viața ta!

Înapoi la blog