Cos de cumparaturi - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Termeni si conditii

1. Definitii
Urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala SC BeArt Advertising SRL-D, avand sediul social in Calea Victoriei, nr.25, sc.1, et.4, Ap.15, sector 3, Bucuresti
Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic sau contact telefonic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Proiect grafic - simulare grafica a personalizarii trimisa prin mail catre Cumparator
Contract - o Comanda confirmata verbal sau in scris de catre Vanzator si confirmata prin aprobarea proiectului grapic de Cumparator.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Confidentialitatea datelor personale
In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra solicita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor catre clientii sai si pentru facturare. Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre S.C. BeArt Adveritisng SRL-D, inregistrata la ANSPDCP cu numarul de inregistrare 35080.
S.C. BeArt Adveritisng SRL-D garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

3. Accesarea siteului
Libertatea fiecarei persoane de a accesa siteul este neconditionata. Site-ul si intregul sau continut, respectiv imagini, texte, software, butoane, precum si orice alt element al acestuia sunt proprietatea exclusiva a S.C. BeArt Adveritisng SRL-D si sunt protejate de legea dreptului de autor. Enumerarea elementelor din alineatul precedent are un caracter pur exemplificativ si nu reprezinta o enumerare expresa limitativa. Continutul site-ului nu poate fi copiat, distribuit, modificat, transmis, expus sau folosit in oricare alt mod fara acordul S.C. BeArt Adveritisng SRL-D.
Este interzisa vanzarea, revanzarea, copierea, reproducerea, exploatarea sau vizitarea acestui website in alte scopuri decat cele pentru care a fost creat adica strict comercial (vanzarea de produse catre clienti).

4.Elasticitate limitata
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii de materiale si produse cu care lucram.

5.Responsabilitatea asupra fotografiilor/imaginilor incarcate
In cazul trimiterii in scopul realizarii de produse personalizate a unor fotografii, sigle sau elemente grafice protejate de drepturi de autor nu putem fi facuti raspunzatori de utilizarea necuvenita a acestora. Responsabilitate unor eventuale litigii pe aceasta tema revine clientului care comanda si proprietarului de drepturi.
In cazul trimiterii in scopul realizarii de produse personalizate a unor fotografii/imagini personale nu ne asumam responsabilitatea pentru calitatea acestora.

6. Detalii privind plata:
Va venim in sprijin cu trei posibilitati de plata:
1. Plata prin ramburs:
Contravaloarea coletului va fi achitata in momentul in care reprezentantul serviciilor de curierat rapid vor livra coletul la destinatie.
2. Plata cu cardul bancar
Odata aleasa aceasta metoda de plata veti putea plati cumparaturile cu ajutorul unui card bancar. Veti fi redirectionat catre pagina procesatorului de plati www.payu.ro unde va fi nevoie sa completati toate campurile solicitate cu informatiile cardului cu care veti realiza plata. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Procesatorul de plati este EuPlatesc.
Cu ajutorul acestei metode de plata veti putea trimiteti cadoul dorit persoanei dragi. Veti achita intreaga contravaloare a comenzii iar la adresa de livrare veti alege adresa unde doriti sa fie livrat coletul, destinatarul nemaifiind nevoit sa achite nimic, doar sa se bucure de cadourile trimise.
3. Plata prin transfer bancar:
Este metoda clasica de a efectua plati direct in contul bancar al expeditoruluii. Clientul trebuie sa aiba deschis un cont la orice Banca din Romania.
Acest tip de plata mai este agreat de S.C. BeArt Adveritisng SRL-D si in cazul unor comenzi mari pentru a lua unele masuri de siguranta cat si pentru clientii noi care au postat o comanda suspicioasa prin numarul de produse si valoarea acestora.

Se depune contravaloarea cumparaturilor in contul nostru bancar:

RO87BRDE410SV25860214100 - BRD

Nota: Comanda nu va fi livrata pana nu avem confirmarea ca dvs. ati facut plata in contul nostru.

7.Returnarea produselor:
Conform legislatiei romane in viguare: Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor". Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).
Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.
- Cadouri personalizate
- Cani personalizate
- Perne Personalizate
- Mouse Paduri
- Tricouri personalizate
- Si alte produse raspandite in categorii care prin natura lor pot fi personalizate

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala comerciantului in acest caz S.C. BeArt Adveritisng SRL-D si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facuta si expedierea. Produsul trebuie sa fie ambalat in pachetul sau original (in cazul in care acesta era prezent), cel cu care a fost expediat. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de S.C. BeArt Adveritisng SRL-D in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare.

Alte motive pentru returnarea unui produs:
- ati primit un alt produs decat cel comandat;
- produsul a ajuns la dumneavoastra defect sau deteriorat

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, sau ati primit alt produs decat cel comandat va rugam sa ne contactati pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul website-ului sau prin mail la suport_ghizbi@yahoo.com pentru solutionarea problemei in maxim 3 zile de la primirea produsului.

MENTIUNE
Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 art.16 lit.c) - Consumatorul nu poate renunta la comanda in cazul produselor personalizate
Prin urmare, odata cu aprobarea proiectului grafic comanda nu mai poate fi anulata si va asumati responsabilitatea preluari de la curier in momentul livrarii

Returnarea si riscul de pierdere:
In cazul in care produsul comandat de pe websitul nostru nu este acelasi cu cel dorit, descrierea acestuia nu corespunde cu produsul in sine sau pur si simplu acesta a fost trimis eronat, singura solutionare pentru aceste probleme este aceea de returnare a produsului in cauza care este obligatoriu a nu fi fost utilizat sau ambalajul original al acestuia sa fie in vreun fel deteriorat. Avand un contract cu o firma de curierat/transport S.C. BeArt Adveritisng SRL-D isi asuma responsabilitatea pana la punctul de inmanare a coletului catre un reprezentant al firmei de curierat. Firma de curierat/transport isi va asuma responsabilitatea ulterioara a unei posibile pierderi sau deteriorari ale coletului in cauza.

8.Obligatiile si raspunderile aferente contului dumneavoastra:
Odata ce folositi serviciile acestui magazin online inseamna ca sunteti inregistrati in baza noastra de date cu un nume de utilizator si o parola. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de tot ceea ce inseamna numele de utilizator si parola contului pe care noi va recomandam sa il administrati cu foarte multa atentie. S.C. BeArt Adveritisng SRL-D nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste instrainarea numelui de utilizator precum si a parolei care sunt exclusiv dedicate dumneavoastra. De asemenea ne rezervam dreptul de a contramanda comenzi (avand obligatia sa va informam in prealabil), refuza servicii, anula conturi.

9.Rezolvarea posibilelor neintelegeri:
Orice neintelegeri aparute intre S.C. BeArt Adveritisng SRL-D si terti, vor fi solutionate pe cale amiabila intre cele doua parti. Pentru rezolvarea eventualelor neintelegeri pentru care nu gasiti informatii in cadrul siteului ne puteti contacta la adresa de email contact@ghizbi.ro sau la numarul de telefon 0748.638.812. In cazul in care partile nu ajung la un numitor comun, se va apela la instantele judecatoresti competente pentru a rezolva conflictul fie ca aceste instante sunt din Romania sau din afara spatiului acesteia.
Fiecare produs din fiecare categorie al websitului este prezentat si descris astfel incat informatiile pe care vi le oferim sa va ajute cat mai mult in vederea alegerii produsului dorit. S.C. BeArt Adveritisng SRL-D nu va ofera garantia ca fiecare descriere fie ea a produsului sau a unui serviciu sa fie lipsita de erori neintentionate sau de formulari care nu sunt pe intelesul tuturor.

10.Modificari care pot surveni in politicile acestui magazin online:
S.C. BeArt Adveritisng SRL-D isi rezerva dreptul de a opera modificari in ceea ce priveste continutul, produsele, descrierile, imaginile sau orice alt aspect ce intra sub incidenta acestui website atat timp cat toate modificarile survenite sunt pentru a inbunatatii calitatea magazinului.

In situatia in care nu esti de acord cu Termenii si conditiile noastre iti solicitam respectuos sa intrerupi demersul tau si sa nu mai utilizezi in continuare acest site.