Colecție: Cadouri personalizate pentru prieteni

Pregateste-le celor dragi o surpriza deosebita, pe care nu o vor uita niciodata! Ofera-le cadouri personalizate pentru prieteni, prin care le vei putea transmite mesajul tau, ca sa le arati, inca o data, cat de mult inseamna prietenia lor pentru tine. 

Iti oferim o gama variata de cadouri personalizate pentru prieteni, astfel incat vei putea alege foarte usor produsul potrivit, in functie de preferintele tale si ale celor dragi. Nu uita ca fiecare cadou din oferta noastra poate fi personalizat, prin gravarea unui mesaj unic, pe care il vei concepe chiar tu, special pentru prietenii tai.

Poti alege urmatoarele cadouri personalizate pentru prieteni:

  • Trofeu din plexiglas in forma de inima - este ideal pentru a fi oferit cadou prietenei tale: plexiglasul este o alternativa foarte buna la sticla, pentru ca este mult mai usor si mai rezistent. Putem grava de acest trofeu mesajul tau personalizat, iar cadoul va deveni astfel o amintire de neuitat si un obiect decorativ deosebit, pe care prietena ta il va putea admira mereu cu drag,
  • Trofeu din plexiglas dreptunghiular - perfect pentru prietenii sau prietenele care apreciaza citatele motivationale si aforismele. Vom grava acest trofeu cu mesajul trimis de tine - poate fi un text pe care il concepi chiar tu sau ne poti trimite un citat celebru, care inseamna ceva deosebit pentru prietenul tau. Textul va fi gravat pe verso, folosind o tehnologie de ultima ora, pe baza de laser.
  • Rama din lemn pentru fotografie: cu siguranta, acesta este cel mai frumos cadou pentru a sarbatori prietenia voastra! Vom personaliza rama cu mesajul conceput de tine si vom adauga fotografia, pentru a concepe astfel un cadou unic, intim, de care prietenul tau se va bucura ori de cate ori il va privi. Rama este fabricata din lemn de calitate si este stabila, datorita piciorului de sustinere, astfel incat poate fi tinuta la vedere, pe birou, pe noptiera sau in biblioteca. Mesajul personalizat va fi gravat cu laser, folosind o tehnologie moderna.
  • Breloc din lemn personalizat cu un mesaj conceput de tine: este un cadou ideal, util, dar si simbolic, pentru prietenul tau. Scrie un scurt mesaj pentru el si trimite-ne textul prin formularul de personalizare, pe care il gasesti pe pagina produsului.

Indiferent ce produs vei alege din oferta noastra de cadouri personalizate pentru prieteni, trebuie sa stii ca putem oferi, contra cost, un ambalaj deosebit pentru cadoul ales de tine. In acest fel, vei primi produsul gata ambalat, astfel incat scapi de orice alta grija si tot ce mai trebuie sa faci este sa-l oferi prietenului tau.

Iata care sunt avantajele cadourilor personalizate pentru prieteni:

  • Poti concepe un mesaj unic, prin care sa-ti exprimi gandurile si sentimentele fata de cei dragi
  • Materialele sunt de cea mai buna calitate, rezistente in timp
  • Aceste cadouri vor reprezenta o amintire de neuitat, dar si obiecte decorative frumoase, care arata impecabil si care pot orna orice biblioteca, birou sau noptiera.

Nu ezita sa alegi din oferta noastra de cadouri personalizate pentru prieteni produsul care crezi ca este cel mai potrivit pentru cei dragi si adauga un text conceput chiar de tine!